WHITE POINT предлага гъвкаво решение за изпиране на Вашия ресторант, градина или заведение за обществено хранене:

 • Покривки,
  тишлайфери, салфетки, карета;
 • Калъфи
  за столове;
 • Пердета, завеси;
 • Униформи на сервитьори, бармани, готвачи, работници
  кухня;
 • Празнични украси;
 • Униформи на помощен персонал.

WHITE POINT използва висококачествени перилни препарати и дезинфектанти, а където е необходимо и избелващи средства.

Ресторантските покривки често са покрити с едни от най-упоритите петна – мазнини, червено вино, сосове, шоколад, кафе, оцветители и много други. Покривките са точно за това – да не попадат петната върху масата, да придадат уют на Вашето заведение и посетителите Ви да се чувстват приятно и комфортно. Все пак никак няма да е добре, ако сложите покривка с петна на гостите си. Не можете да си го позволите, нали така!?

WHITE POINТ се справя с всички тези замърсявания. Професионалните машини, с които разполагаме, съчетани с висококачествените ни перилни препарати, гарантират безупречно изпиране на белите и цветни покривки, карета, тишлайфери, калъфи за столове и други без да увреждаме тъканите. Това гарантира усещане за чистота и свежест, което Вашите клиенти заслужават! Още след първото изпиране при нас, става ясно, че WHITE POINT успешно се справя в борбата със замърсените покривки. Доверете ни се и ще откриете разликата!

WHITE POINT взема мръсното пране със собствен превоз и го връща изпрано, сгънато и опаковано, готово за употреба. Услугите по събиране и доставка на пране са планирани според Вашия график и изисквания. Свържете се с нас office@whitepointbg.com !

 

Ние ще се погрижим за прането ви!