Имате спа център, фитнес зала или салон за красота в град Пловдив и околността?

Нуждаете се от перилни услуги, за да сте сигурни, че бельото, униформите или кърпите Ви ще изглеждат безупречно?

Ние можем да отговорим на Вашите очаквания и да задоволим и най-претенциозния вкус, защото знаем от какво се нуждаете в днешното интензивно и забързано ежедневие. Точно тук ще Ви бъдем полезни. 

Висококачествените ни, бързи и надеждни услуги ще помогнат на Вашия бизнес. WHITE POINT ще бъде сигурен и доверен партньор, на който можете да разчитате всеки ден от седмицата, независимо дали е делник или празник.

WHITE POINT ще се погрижи за хавлиите и работното облекло на персонала, за да направите добро впечатление на клиентите си в спа центровете, фитнес залите и салоните за красота. Чистите и меки кърпи, красивите и изгладени униформи, създават приятна атмосфера и специално усещане, което Вашите посетители заслужават.

Не забравяйте, че първите впечатления са най-важни!

Ние ще изперем прането Ви, ще премахнем петната, ще го изсушим, изгладим, сгънем и опаковаме. Гарантираме Ви невероятна свежест, прекрасно ухание и безупречна   чистота.

WHITE POINT взема мръсното пране с безплатен собствен превоз и го връща готово за употреба.

Услугите по събиране и доставка на пране са планирани според Вашия график и изисквания. Свържете се с нас office@whitepointbg.com !

Ние ще се погрижим за прането ви!